Kent u een ziek kindje, die een leuk kaartje verdient.

Lees dan het verhaal van jehebtpost.nl


Even voorstellen?

Wij zijn Tiny en Winnie, moeder en dochter. Wij maken al jaren met veel plezier kaartjes.
We hebben een prachtige (klein) zoon Sean-Mike die het vacterl syndroom heeft. Hierdoor gaan we veel ziekenhuis in en uit. Een klein gebaar als een (zelfgemaakt) kaartje kan dan al een lach op je gezicht brengen. En toen kregen wij een idee!! Wij willen veel meer zieke kindjes, broertjes, zusjes en ouders een lach op het gezicht brengen!

Ons doel:

Wij vinden dat ieder kind recht heeft op plezier en een glimlach. Vooral zieke kindjes en eventueel hun broertjes en/of zusjes want ook hun leven staat ineens op zijn kop. Daarom zijn we deze website gestart, om zieke kindjes en hun familie die lach te bezorgen.

Wat te doen:

Kent u een ziek kind, die een leuk kaartje verdient, omdat het zo'n doorzetter is, mail ons dan ( jehebtpost.nl@gmail.com ) of neem een kijkje op onze facebookpagina jehebtpost.nl en laat daar uw bericht achter.

Vermeldt je eigen naam, naam en adres van de jongen of het meisje en waarvoor hij / zij is opgenomen of ziek thuis is. En wat hij/ zij leuk vindt om te krijgen. Dan sturen wij GRATIS een lief kaartje naar hem/haar toe!